Sandwichpaneler

Sandwichpaneler for tak og vegg

ArcelorMittal prosjekter tilbyr et bredt utvalg av systemer og løsninger for tak og fasader. Steinull paneler og PIR-skum paneler kan leveres med en rekke overflater, utførelser og farger som standard. På forespørsel kan det tilbys flere typer belegg og hele vårt fargeprogramm Colorissime med over 100 fargevarianter. 

Inspirerer till kretativ arkitektur

Bredden av vårt program inspirerer till arkitektoniska effekter. Patinerte eller blanka varianter, matt overflate, rustfritt stål, Krystal, Indaten - ArcelorMittal Prosjekt kan tilby noe for en hvert smak.

Bergen Köpcentrum

Et valg for miljøet

Vi i ArcelorMittal respekterer natur og miljø. Hele vår virksomheten er basert på å finne løsninger for å redusere vår påvirkning på miljøet. 

Stål og stålplater har mange egenskaper som er gunstig for miljøet. Materialet har en ekstremt lang levetid og avgir nesten ingen utslipp til luft, vann og jord. Stålet er fullstendig resirkulerbare og kan uten å miste kvalitet gjenbrukes igjen og igjen. 

Våre produkter har også fordeler i et energi perspektiv. Nordisk klima variasjon øker fokus på værbestandige og lekkasjefrie konstruksjoner som effektivt isolerer og reduserer energiforbruket. ArcelorMittals paneler er utviklet for å sikre effektiv og bærekraftig ressursutnyttelse. 

 

 

 

PIR-skumpaneler eller stenullspaneler

Valgfrihet er viktig. Vi vil derfor kun tilby det som er best egnet for hvert prosjekt. Vårt produktprogram inneholder løsninger basert med både PIR-skumpaneler og steinull paneler.

PIR-skumpaneler

PIR-Polyisocyanurat-er et unikt materiale, der isolasjon tykkelsen kan redusert til nesten halvparten sammenlignet med andre panelet typer. ArcelorMittal prosjekt tilbyr et bredt utvalg i design, energi og brannegenskaper.

Lambertsson

Stenullspaneler

Steinullpanel har en kjerne av mineralull og en attraktiv ut og innsiden av stål plate. Stein ull paneler er tilgjengelige i en rekke varianter, termisk isolasjon og utseende

Stavdal, Hyr City